torstai 27. kesäkuuta 2013

Kuukausikatsaus

Tässä on käynyt vähän samalla tavoin kuin viimeksi eli golfkauden alussa jaksaa kirjoittaa blogiin melkein joka kierroksen jälkeen tai ainakin muutaman kierroksen välein, minkä jälkeen tulee pitkä tauko.

Kuukauden aikana kierroksia on ehtinyt tulla mukava määrä, n. 20 kpl. Tulostaso on vaihdellut: Järvenrannalla on mennyt kuten olettaa saattaa paremmin kuin Pirunpellolla. Toukokuun lopussa pelasin 72 (+1), joka oli kauden paras 12. kesäkuuta asti, jolloin iskin Järvenrannan yksi alle paarin eli 70 lyöntiä. Samalla tuli saavutettua yksi kauden tavoitteista, joka oli pelata kierros alle paarin. Tässä tuon kierroksen tuloskortti.




Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
FIR 10/13, GIR 11/18, Putts 32, Chip up'n'down 2/2, Penalties 0


Pirunpellolla on tullut monta kierrosta, koska siellä on yleensä ollut tyhjempää ja on päässyt pelaamaan nopeita kierroksia. Tulokset ovat vaihdelleet kahdeksankympin molemmin puolin, mutta nyt pari päivää sitten rävähti mukava kierros, kun pelasin valkoiselta tiiltä:


Kenttä: Lakeside, Pirunpelto
Tii: Valkoinen
FIR 11/14, GIR 7/18, Putts 28, Chip up'n'down 6/7, Penalties 0 


Kuten tilastoista näkyy, chippi ja putti toimivat mahtavasti.

Lyöminen oli vielä pari päivää ennen tuota kierrosta hieman sekaisin, vedin lyöntejä koko ajan vasemmalle liian vahvalla drawlla. Ratkaisuksi löytyi pieni muutos gripissä ja tietynlainen tuntuma alasviennissä.

Seuraavassa postauksessa lisää tietoa, kuvia ja videota aikaisemmin mainostamastani Lakeside24h-tapahtumasta, joka sai paljon näkyvyyttä aina MTV3:n kymppiuutisten loppukevennykseen saakka.

-Hawk kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti