maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kauden 2012 ensimmäinen kierros
















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, melko aurinkoinen, 14 astetta
FIR 7/13, GIR 7/18, Putts 35, Penalties 3

Tarkalleen 161 päivää ehti vierähtää edellisestä golfkierroksesta, kun sunnuntaina aloitin golfkauteni Lakesiden Järvenranta-kentällä lukuisten muiden golfarien tapaan. Kenttä aukesi päivää aikaisemmin, joten veikkaukseni (13.4.2012) meni noin viikolla hutiin. Pelikeli oli mitä mainioin, auringonpaistetta ja lämpöä varjossa palttiarallaa 14 astetta, villeimpien huhujen mukaan jopa 15!
Kenttä puolestaan oli huomattavasti paremmassa kunnossa kuin mitä odotin. Ruohoa oli viheriöillä ja paikoitellen väylilläkin jo mukavasti, eikä hiekkaa ollut kentällä niin paljon kuin mitä peloteltiin.

Kauden avauslyönti suoritettiin Mizunon MP-630-draiverilla: osuma lavan alareunaan ja pallo matalalla kaarella keskelle väylää, noin 90 metrin pääähän viheriöstä. Ihan ok. :) Seuraava lyönti olikin sitten puolikylkkäri, FORE, seuraavaksi lyötiin vasemmalta griinin takaa uusi kylkkäri hieman greenin yli, chippi ja kaksi puttia -> tuplabogey. Kakkosella (par-3), tulikin jo hyvä, suorastaan sestomainen lyönti: suoraan kohti reikää, pieni osuma lipputankoon ja alas noin puoli metriä lipun taakse. Putti ei (tietenkään) uponnut, mutta kauden ensimmäinen par kuitenkin.

Kaiken kaikkiaan kierrokseen mahtui hyviäkin lyöntejä, mutta aika räpellystä peli suurimmalta osin oli. Varsinkin lähestymiset ja chipit olivat huonoja. Kierroksen tulos: 86 lyöntiä. Pari birkkua birkkuväylille (7. ja 10.), mutta tuli kokeiltua ihan uusiakin lyöntejä vielä ~15 vuoden Järvenranta-kiertelyn jälkeen:
- Nelosväylän avaus "nelosen" vesiesteeseen oikealle
- Soketti 8. väylällä oikeanpuolisesta raffista 9. väylän outtiin

:D ...joten seuraavalla kierroksella ei ainakaan pitäisi liian vaikeaa olla parantaa kauden parasta kierrostulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti