sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Masters 2012 vimeistä kierrosta vaille valmis

Kilpailun kärjessä on yllätysnimi, Ruotsin Peter Hanson, joka aloitti kolmannen kierroksen bogilla, mutta pelasi sen jälkeen loppukierroksen huikeasti kahdeksan alle paarin! Etukäteisveikkauksissa harva antaa silti vahvasti pelanneelle ruotsalaiselle mahdollisuuksia tänään, kun hän lähtee viimeisessä parissa liikkeelle. Pelikaverikseen hän nimittäin saa ennakkosuosikiksi nousseen Phil Mickelsonin, joka on vain lyönnin päässä. Phil laittoi tuulemaan kolmannen kierroksen takaysiläl, pelaten sen 30 lyöntiin (-6).

Varsin pettynyt sen sijaan täytyy kyllä olla Tigerin esitykseen riippumatta siitä, kuinka hän viimeisen kierroksen pelaa. Avaukset eivät pysyneet väylillä ja lähestymislyönnit olivat pitkälti täyttä kuraa. Tiger on ollut kuin varjo parin viikon takaisesta esityksestään PGA Tourin kisassa. Olikohan Tiikerillä liikaa yritystä nyt, kun kyseessä oli major-kilpailu?

MicIlroy puolestaan aloitti hyvin oltuaan kahden kierroksen jälkeen -4, mutta kolmas kierros oli hyvin heikko. Sergio Garcian kanssa pelannut Rory pelasi etulenkin +6, Sergio puolestaan +4. Oli kuitenki mukava nähdä, että pelihuumori säilyi molemmilla kavereilla. Tästä osoituksena kaverukset halasivat toisiaan 12. väylällä, kun molemmat onnistuivat birdie-puteissaan. :D

Major-veikkaus meni mönkään. Noh, eipä tässä muuta kuin urheilun supersunnuntaista nauttimaan: Englannin valioliiga ManU-QPR klo 15:30, SSV-SPV klo 17:00 ja Masters klo 21:00. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti