maanantai 11. kesäkuuta 2012

Abacus Open (kisakierros)


Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Enimmäkseen poutaa, 14. väylällä hieman isompi sadekuuro ja sen jälkeen pari tippaa loppuväylillä. Noin 10 minuuttia kierroksen loppumisen jälkeen alkoi sitten pidempi ja kovempi sade. 15 astetta.
FIR 3/13, GIR 12/18, Putts 33, Chip up'n'down 2/4, Penalties 1

Hyvät kierrokset saivat jatkoa sunnuntain klubikisassa. Heti kakkoselle birdie pitkän alamäkiputin upottua. Neloselle bogi, kun lähestyminen karkasi takaraffiin. Kuutosväylälle huono avaus (vesi) ja kolme puttia, joten tupla. Seiskalla olisi pitänyt tehdä birdie, kun avaus oli juuri yli bunkkerin ja chippi meni metrin päähän, mutta putti ei vaan halunnut upota. Vaikka vielä tein ysillekin bogin, niin ajatuksissa oli eilinen hyvä takaysi.

Tuuli oli hieman vastainen, joten kahdella päälle lyöminen kympillä ja yhdellätoista oli vaikeaa. Avaukset eivät kummallakaan ihan nappiin onnistuneet, mutta kympille tuli birdie hyvän putin ansiosta. Loppukierros olikin sitten yhtä par-juhlaa. :) Suurimmalle osalle greeniosuma ja kaksi puttia - viimeisellä tosin huono mailavalinta, niin joutui turvautumaan chippiin. Kaiken kaikkiaan taas hyvä kierros, plakkariin paras scratch ja lähimmäs lippua väylällä 12 (voittotulos 219 cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti