maanantai 18. kesäkuuta 2012

Pari lämmittelyä ja kisakierros

Edellisestä blogin päivityksestä ehti hurahtaa lähes viikko, jonka aikana tuli pelattua kaksi harjoituskierrosta ja yksi kilpailu (sunnuntaina). Läväytetäänpä siis kaikki kolme kierrosta eetteristä ulos samalla kertaa:

















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää:Pouta, aurinkoinen, vähäinen tuuli, 21 astetta.
FIR 6/13, GIR 7/18, Putts 31, Chip up'n'down 5/6, Penalties 1

 Jännä avaus kolmosella: 40 metriä eteenpäin pusikkoon - ei löytynyt. :| Muuten semmoista peruslätkimistä.

















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää:Pouta
FIR 6/13, GIR 10/18, Putts 35, Chip up'n'down 2/2, Penalties 3

Tulimme kentälle ilman aikavarausta luottaen, että kyllä sinne mahtuu - ainakin Pirunpellolle, jos Järvenrannalla on täyttä. No, mahtuihan sinne, nimittäin samantien kun paineli tiille avaamaan, muutoin olisi joutunut odottamaan tunnin verran. Avauksen tempaisinkin sitten OUT ja siihen päälle vielä kolme puttia, joten ei kovin mahtava aloitus kierrokselle. Rangaistuslyöntejä tuli kolme kappaletta liikaa. Positiivisinta oli se, että näinkin huonolla pelillä 80 alittui.

















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää:Pouta, pilvinen, 14-18 astetta
FIR 5/13, GIR 14/18, Putts 34, Chip up'n'down 1/1, Penalties 1

Kahdella edellisellä kierroksella hyvien kierrosten putki hieman katkesi, vaikka eivät ne mitään katastrofeja olleet. Sunnuntain klubikisassa (Eden Tour) oli jälleen tarkoitus palata close-to-par-kierroksiin. Sääennuste lupaili jonkin verran sadetta, mutta kävipä tuuri: ei pisaraakaan kierroksen aikana! Sadekuurot alkoivat vasta noin tunti kierroksen päättymisen jälkeen. Kilpailussa oli käytössä yhteislähtö, joten olosuhteet olivat kaikille tasapuoliset. Silti kumman isoja eroja aina vaan tulee yhteislähtökisoissakin. Meidän ryhmällämme kierrokseen kului 4h 20min ja viimeiset ruokailuun saapuneet käyttivät yli viisi tuntia. Mutta aikahan kului mukavasti herkutellessa. :)

Kierros lähti käyntiin nelosväylältä peruspaarilla. Tosin lähestyminen oli sen verta lähellä, että birdiekin kävi jo mielessä. Seuraavalla väylällä (par-3) avaus vasemmalle bunkkeriin ja bogi (minulla tuota voisi sanoa sand saveksi). Sitten alkoi peli kulkea:  seuraavat yhdeksän väylää kolme alle. Oli myös varaa missata kasiväylällä lyhyt birkkuputtikin. Pari avausta kävi vaarallisen lähellä  "trabolia", mutta tällä kertaa oli pomput kohdillaan. Hyvä putki katkesi viheriösuman jälkeiseen kolmeen puttiin. Kierroksen huonoin suoritus nähtiin heti seuraavalla, tasoitusväylällä :): Avaus hukkina metsään - ei löytynyt -> varapallo greenille ja toinen perättäin kolme puttia. Mentaalisesti tärkeä pitkä birdieputti sisään heti seuraavalla väylällä ja sen jälkeen yksi bogi ja kolme paaria. Lopputulos +2 ja toinen perättäinen best scratch. =]
Lähiaikoina tulossa: Tilastopläjäys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti