lauantai 9. kesäkuuta 2012

Huikea golfpäivä!


Kenttä: Lakeside, Pirunpelto
Tii: Keltainen
Sää:Pouta (lukuun ottamatta paria hassua pisaraa), ei paljoa tuulta, 15 astetta
FIR 9/14, GIR 14/18, Putts 35, Chip up'n'down 2/2, Penalties 0

Kierrokselle lähdin ihan mukavissa fiiliksissä, olihan alla eilisen päivän hyvä kierros Pirunpellolla (75 lyöntiä). Tosin ajattelin, että mahtaakohan onnistua pelata kaksi kertaa peräkkäin hyvä kierros PP:lla. Alkuun tulikin heti bogey, kun söhrin forelta kolme puttia. Sen jälkeen alkoi kuitenkin kulkea eiliseen malliin ja tehtyäni birdieväylälle eli kuutoselle birkun, alkoi näyttää todella hyvältä. Greeniosumia tuli tasaiseen tahtiin, etuysille 7/9 ja takaysille saman verran. Yhteismäärä 14 greeniosumaa onkin uusi Pirunpellon ennätykseni keltaiselta tiiltä! Myös etulenkin lyöntimäärä, 35 (-1), on uusi ennätys!


Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää:Pouta, ei tuulta, 14 astetta
FIR 5/13, GIR 11/18, Putts 26, Chip up'n'down 6/7, Penalties 2

Kierroksen jälkeen kortin palautus ja murkinalle. Päivän onnistumiset jatkuivat, kun Häijäässä sai vielä syödä seisovasta pöydästä, vaikka kello olikin jo 17:30. Sapuska oli hyvää ja ei muuta kuin takaisin Lakesideen ja Jussi Harjun kanssa Järvenrantaa pelaamaan. Hyvä peli jatkui, etuysillä en vielä esittänyt mitään erikoista, ainoa mikä jäi harmittamaan oli kasin avaus, jonka kiskaisin vasemmalle järveen. Kaksi yli oli kuitenkin ihan hyvä.

Takaysillä laitettiinkin sitten iso vaihde silmään heti kympistä alkaen! Chippi 26 metristä pyöri komeasti reikään ja korttiin laitettiin eagle. Seuraavallakin pääsin chippaamaan eaglea ja ei pyörinyt kuin muutaman sentin ohi kupista -> helppo birdie. Kun kerran hyvään vauhtiin pääsi, niin par-3:lla sitten seuraava pörö putilla forelta. :) 13. väylällä avaus hieman oikealle, sieltä puunelosella 28 metrin päähän lipusta ja chippi lähelle ja TAAS birdie, jonka jälkeen oltiinkin takalenkkiä -5 ja koko kierrosta -3! =] Sitten alkoi hieman kuumottaa, joten piti tehdä muutama peruspar. 17. väylällä hyvä chipsave, mutta viimeisellä chippi jäi lyhyeksi ja sitä kautta bogey, joten uusi takalenkin enkka jäi tekemättä.

Mutta olihan loistava golfpäivä! Pirunpelto 73 (+1), Järvenranta 69 (-2), molemmat kauden parhaat tulokset kyseisillä kentillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti