perjantai 20. heinäkuuta 2012

Päivitystä blogiin pitkästä aikaa

Jäänyt blogin päivitys jostain syystä...no korjataanpa tilanne nyt. Viimeisimmän kirjoituksen jälkeen olen pelannut 11 kierrosta golfia. Suurin osa kierroksista Pirunpellolla ja tulokset ovat olleet tasaisesti kahdeksankymmenen pintaan: 81, 79, 81, 82, 79, 82. Muutamasta kierroksesta hieman tarinaakin:


Kenttä: Alastaro
Tii: Sininen
Sää: Pouta aina 14. väylälle saakka

Kausi tuli avattua Alastaronkin kentällä vihdosta viimein Kalustetukun kisassa 15. heinäkuuta. Ennen kisaa en käynyt rangella (kuten en yleensäkään), vaan otin vain tuntumaa puttaamiseen harjoitusviheriöllä. Eipä tuosta paljoa apua tuntunut olevan, koska neljälle ensimmäiselle väylälle bogit ja kolmelle niistä kolme puttia. Sen jälkeen alkoi kuitenkin paarit tippumaan kupin pohjalle. Takaysiä ehdimme pelata 14. väylän puoliväliin asti, kunnes taivas aukesi oikein kunnollta. Koska tämän lisäksi hieman jyrisi ja pelikaveri näki salamankin, päätimme lähteä klubitalolle tauolle.

Eräs Lakesiden jäsen (Hannu Ronkainen) oli juuri saanut kierroksensa päätökseen ja kertoi pelanneensa 75 (+3). Totesin siinä vain Hannulle, että enpä taida pystyä siihen, kun pitäisi pelata kolme alle tuo loppu neljä ja puoli reikää. Ruokailun ja odotuksen jälkeen takaisin kentälle, koska ukkosesta ei ollut enää havaintoja. Sade kuitenkin jatkui, mutta ei onneksi enää kovin rankkana. Parin paarin jälkeen 17. tiille ajattelin, että nyt tarvitaan se birdie, jotta viimeisellä on vielä mahdollisuus (18. väylä on lyhyehkö par-5). Ja tulihan se birkku sieltä, joten 18. tiillä ajatuksena eagle, eagle, eagle....pääsin lopulta vajaan metrin päähän, kun puttasin forelta lyhyeksi. Meni kuitenkin aika tiukille Hannun scr-voitto. :)


Kenttä: Lakeside, Pirunpelto
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, puolipilvinen, ~21 astetta
FIR 6/14, GIR 12/18, Putts 35, Penalties 2

Golf Digest kisa pelattiin Pirunpellolla. Lähtö 17. väylältä ja aloitin siis kahdella bogilla. Etuysi meni kuitenkin loistavasti! Jokaiselle reiälle greeniosuma ja etuyhdeksikkö yhden alle par (sivusin ennätystäni). Lopulta meni kuitenkin mönkään, kun 12. väylälle sössin kahden chipin ja kolmen putin kautta triplan ja seuraavalla metsä sitten raikasi yhdeksikön arvoisesti. Paljon hyvää, mutta muutama väylä voi pilata golfissa paljon.


Kenttä: Lakeside, Pirunpelto
Tii: Valkoinen
Sää: Pouta, melko aurinkoinen, ~22 astetta
FIR 9/14, GIR 6/18, Putts 33, Penalties 1
Reikäpelit ovat jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäinen vastustaja scr-reikäpelissä oli Alastarolla kisan voittanut Hannu Ronkainen. Odotettavissa oli siis tiukka vääntö jatkopaikasta.

Jouduin heti tappioasemaan ensimmäisen väylän jälkeen bogin myötä. Kakkosella kuitenkin kuittasin heti birdiellä. Tosin par olisi myös riittänyt. Näytti jo siltä, että menen seuraavalla par-kolmosella yhden reiän johtoon, mutta Hannu upotti pitkän par-putin. Minä puolestaan upottelin seuraavilla väylillä putteja kauempaa, joten etuysin jälkeen olin peräti 3 up. 11. väylällä minulla oli lyhyt putti 4 up tilanteeseen, mutta nyt putteri (tai mies) jäätyi ja reikä meni tasan. Kaksi väylää myöhemmin tilanne olikin enää 1 up. 14. väylällä Hannu löi oikealle vesiesteeseen ja rankun jälkeen vielä metsään, joten sain hieman hengittää helpommin pääsemällä jälleen 2 up tilanteeseen.

Lopun alkua nähtiin heti seuraavalla: löin avauksen bunkkeriin, mutta Hannu seurasin sinne heti perässä. Hannun bunkkerilyönti meni pitkäksi jääden forelle, minun puolestaan oli menossa selvästi pitkäksi, mutta osui lipputangon nupin päähän ja jäi viheriölle noin 5-6 metrin päähän. Hannu puttasi kolme kertaa, joten jälleen reikä minulle. Reikäpeli päättyi seuraavalle ja voittolukemat 4/2.

Huomenna Järvenranna juhlakilpailuun ja voitto mielessä tietysti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti