keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Alkukankeus jatkuu

Ensimmäisen kierroksen 85 ei tietenkään tuntunut kovin hyvältä, mutta en jaksanut siitä huolestuakaan. Nyt on tullut pelattua kolme kierrosta ja tulokset ovat vain huonontuneet, olkoonkin, että kolmas kierros oli Pirunpellolla.


















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, 8-12 astetta
FIR 4/13, GIR 7/18, Putts 38, Chip up'n'down 2/3, Penalties 3


Kauden toinen kierros heti peräkkäisenä päivänä samalla kentällä. Eilinen tulos oli jo unohdettu ja nyt lähdettiin hakemaan 80 alitusta. Etuysi oli siinä mielessä ihan ok, että en tehnyt yhtään bogia suurempaa tulosta. Bogeja tuli kuitenkin liikaa, mutta 80 alitus oli edelleen ihan mahdollinen. Takaysin birkkuväylät eivät menneet ihan putkeen. Kympille sentään par, mutta 11. väylällä kakkoslyönti lipsahti out-of-bounds. Birdie 13. väylälle nosti kuitenkin tunnelmaa - ehkä liiaksikin, koska lähdin yrittämään 14. väylällä suoraan greenille. Avaus kuitenkin oikealle eikä palloa löytynyt. Kun seuraavalle vielä duffiavaus ja pallo katosi taas, loppu menikin pelaillessa. Puttejakin tuli kolmelle viimeiselle jokaiselle viheriölle kolme kertaa. Kaiken kaikkiaan huono kierros.



Kenttä: Lakeside, Pirunpelto
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, 9-11 astetta, navakka tuuli, aurinkoinen.
FIR 7/13, GIR 5/18, Putts 38, Chip up'n'down 2/5, Penalties 3

Vappuna avattiin Lakesiden toinen 18-reikäinen - Pirunpelto. Tämän hetkisellä lyömisellä sinne ei kannattaisi mennä, mutta meninpä kuitenkin. Välilllä lyönnit lähtivät ihan mukavasti, mutta joukkoon mahtui paljon huonoja ja tuloskin oli niiden mukainen. Kaksi tupla-paaria, viisi greeniosumaa ja 37 puttia eivät voi muodostaa hyvää tulosta. Birdiekin jäi tekemättä. Lyöntipelitulos on vain huonontunut kierros kierrokselta. Kierroksen jälkeen hakkasin hetken aikaa rautalyöntejä rangella. Seuraava kierros on todennäköisesti perjantaina Järvenrannalla, jokohan silloin onnistuisi edes kohtuullisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti