maanantai 13. toukokuuta 2013

Kauden ensimmäinen kilpailukierros (Klubiravintola Lakeside Open)

Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, 15 astetta
FIR 5/13, GIR 11/18, Putts 32, Chip up'n'down 3/6, Penalties 2

 
Kauden 10. kierros oli kauden ensimmäinen kilpailuni. Samassa ryhmässä pelasivat seuran kapteeni Antti Rantanen, Antti Kärki ja Turkka Vuoksiala. Muut ryhmät olivat kolmen hengen porukoita, joten jäimme hieman jälkeen edellä pelaavista.

Kilpailukausi alkoi mahtavasti: avaus väylälle, matkaa lipulle jäi 47 metriä. Lähestyminen puoleentoista metriin ja putti sisään, birdie! Seuraavalla tilanne normalisoitui, kun avaus lähti puolisokettina päätyen kuitenkin melko lähelle viheriötä. Chippi alkukauden tapaan huono (liian pitkä) ja bogihan siitä tuli. Nelosella tulikin sitten yips-putti, kun tökkäsin alle metrin putin ohi. Vaikeudet jatkuivat 6. väylällä, jossa avaus vielä pysyi kuivana, vaikka vietti hieman vasemmalle. Jatkolyönti oli karmea duffi, joka ei jaksanut veden yli. Tuplabogi. Parempaa toivoa huomisesta toi seiskaväylä, jossa mahtiavaus draiverilla kohti lippua ja palloa hieman yli greenin. Pallo lähelle bunkkeria, josta chippi hieman topattuna kolahti lipputankoon ja jäi reiän viereen -> birdie. Etuysin viimeiselle väylälle tuli bogi, kun avaus karkasi liiaksi oikealle ja puut estivät kunnon lähestymisen. Chippietäisyydelle pääsin, mutta chippi jäi vajaaksi ja putti ei uponnut. Tulos 38 lyöntiä (+3), ihan ok, eväät kauden parhaalle kierrokselle olivat olemassa.

Takaysi alkoi peruspaarilla. Väylällä 11 oli pisin draivi-kilpailu ja navakka vastatuuli. Avaukseni lähti hyvässä kaaressa ja oli selvästi pidempi kuin väylällä ollut noteeraus, mutta parisen metriä semiraffin puolella. Jatkolyönti lähti myös napakasti ja pääsin puttaamaan forelta iigeliä. Kierroksen kolmas birdie lopulta sisään. 13. väylällä oli puolestaan hyvä myötätuuli ja kahdella päälle lyöminen melko todennäköistä pitkälyöntisille. Oman avaukseni latasin oikealle outtiin, joten tyytyminen oli varapallon birdieen eli bogiin. Loppuväylille vielä kolme bogia ja kolme paaria, joten lopputulokseksi muodostui 76 (+5).

Sijoitus kilpailussa oli kymmenes kauden parhaalla kierroksella, joten fiilis oli toiveikkaan positiivinen. Eniten ilahdutti puttipeli, joka yhtä löytyi takaysillä. Griiniosumia kertyi jo sellainen mukava määrä, 11 kappaletta, ja pöröjäkin pääsi tuulettamaan kolme kappaleen verran.






Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, 15 astetta
FIR 6/13, GIR 13/18, Putts 32, Chip up'n'down 3/6, Penalties 0


Suihkun, saunan ja Suomi-Itävalta-jääkiekkopelin jälkeen lähdin vielä yksin iltakierrokselle. Kuuden väylän jälkeen olin +3, mutta seiskaväylä muutti jälleen tilanteen. Tällä kertaa avaus griinibunkkerin ja griinin väliin, chippi ja putti -> birdie. Seuraava birkut tein väylille 9, 10, 11 ja 13. Lopputuloksena 71 lyöntiä (par). :) Sain montaa pitkää puttia sisään ja birdieitä tuli peräti viisi. Aikaisemmin tehty kauden paras kierrostulos rikottiin siis samantien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti