perjantai 23. maaliskuuta 2012

Golfkauden 2012 ennakkotunnelmat ja odotukset

Aurinko on mukavasti näyttäytynyt viime päivinä, lämpötilat ovat olleet reilusti plussan puolella jo pidemmän aikaa, kadut ovat lumesta vapaat ja golfkausi lähestyy päivä päivältä. Niinpä tässä vaiheessa alkaa tehdä mieli kentälle - golfkuumetta 37,3 astetta ja nousussa.


Päätavoite tulevalle kaudelle on kehittää edelleen omaa pelaamista. Offseasonin aikana minulla ei ole ollut tapana harjoitella golfia ollenkaan, vaikka se olisi parasta aikaa svingimuutoksille. Preseason alkaa golfturnausten katselulla (etenkin ensimmäinen major eli Masters), Youtuben golfopetusvideoiden selaamisella ja foorumeita lukemalla. Pari vuotta sitten löysin Shawn Clementin (kanadalainen golfpro) Youtube-kanavan. Pidän hänen opetustyylistä ja tuntuu siltä, että oma peli on parantunut hänen ohjeidensa avulla.

Tosin kauden alussa minulla on ollut tapana kokeilla uusia juttuja ja yrittää muokata svingiä, jonka jälkeen olen palannut vanhoihin maneereihin, kun uusi tyyli ei toimikaan niin hyvin kuin haluaisi. En varmaankaan ole tarpeeksi pitkäjänteinen :). Ehkä tuo svingini hieman tälläkin tavalla muuttuu...parempaan vai huonompaan siitä en tiedä, mutta ainakin tilastojen valossa parempaan suuntaan ollaan oltu viimeisten vuosien mukaan menossa.

Mestiksissä yritän parantaa viime vuoden sijoitustani (9.). Parhaimmillaan olen ollut kolmas - tosin sinä vuonna taso ei ollut yhtä kova kuin mitä se nykyään on. Lisäksi vuodesta toiseen tavoitteina ovat seuraavat:
- Kierros ilman bogia tai huonompaa
- Hole-in-one
- Albatrossi

Näistä holari voisi olla todennäköisin, koska siihen ei tarvitse taitoa ;)...tosin lähelle bogitonta kierrosta olen päässyt parikin kertaa, kun vain yhdelle väylälle on tullut hairahdus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti