keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tuskien taival















 Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, pilvinen, voimakas tuuli, 15-17 astetta
FIR 2/13, GIR 7/18, Putts 41, Penalties 2
 
Olipa tänään vaikeaa! Alkuun tuli kyllä kolmen greeniosuman myötä kolme paaria, mutta huhheijaa sentään loppukierrosta. Nelosella lähestyminen yli, kun "unohdin" tuulen (siellä nimittäin puhalsi aika lailla tällä kierroksella!), chippi noin kahteen metriin ja putti lyhyeksi. Seuraavalla avaus bunkerin reunalle, chippi vähän lyhyeksi ja kaksi puttia. Kuutoselle pieni valonpilkahdus, kun lähes varmalta näyttänyt bogi vaihtui 10 metrin par-putin säkitykseen. Seiskalla avaus oikealle raffiin, greenille ja perusbogi kolmella putilla. -_- Kasilla quickhook lampeen, jatko 200 metristä 20 metriä vajaaksi greenistä, chippi ja kaksi puttia -> tupla. Ysillä avaus aivan liikaa oikealle...totta kai puu ihan linjalla, eikä oikein kiertämäänkään päässyt. Välilyönti, lähestyminen takaforelle ja sieltä kolme puttia -> tupla. Etuysin jälkeen +7 ja kun vielä kympille ja yhdelletoista oli luvassa kova vastatuuli, ei näkymät kovin ruusuiset.

Kympille kyllä griiniosuma, mutta kolme puttia -> bogey. Yhdellätoista quickhook 13. väylälle, sieltä push 150 metrin merkkipaalun lähelle, lähestyminen lyhyeksi, nosto greenille pitkäksi takaforelle, josta jälleen kolme puttia. >:( Putin voimakkuuden säätely katosi kuutosen upotuksen jälkeen täysin, lopuille 12 väylälle kuudelle "tuli" kolme puttia!!! Aika paha tuollaisella puttaamisella on tehdä tulosta tai yrittää pelastaa sitä. Tosin lyöminenkin oli hyvin huonoa. Viimeisen väylän tripla outin ja puolestatoista metristä lyödyn kolmen putin myötä oli hyvin sopiva lopetus. Kauden huonoin lyöntipelitulos ja ensimmäinen kierros tänä vuonna ilman birdietä. Murr.

Kierroksen jälkeen oli pakko käydä rangella harjoittelemassa rauta-7:lla. Ehkä sai taas jotain ajatusta lyömiseen. Ainakin pitäisi muistaa se, että EI SIIHEN PALLOLLE OLE KIIRE JA EI TARTTE LYÖDÄ NIIN KOVAA!

2 kommenttia:

  1. Alku on ollut ihan hyvä. Neljällä ensimmäisellä väylällä hcp on jaollinen tuloksella, mutta sitten on repsahtanut pahasti. 15. väylällä pieni valonpilkahdus tosin :) Putteri kuumaks niin siitä ne ensimmäiset 10 lyöntiä pois ;) -I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V-käyrä nousi kierroksen aikana ihan eksponentiaalisesti. Otan seuraavalle kierrokselle käyttöön putterinsuojan. Jos ei nyt ihan kuumaksi pääse, niin ainakin pysyisi hieman lämpöisempänä. :)

      Poista