tiistai 1. toukokuuta 2012

Kierros nro 4















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, aurinkoinen, 10-13 astetta
FIR 6/13, GIR 6/18, Putts 34, Penalties 3
 
Nouseva trendi ei enää jatkunut kauden neljännellä kierroksella. Palasin kauden ensimmäisen kierroksen tasolle. Ei tullut sitä tasaista tekemistä, mitä toivoin, vaan homma lähti lapasesta jo heti alussa. Kaksi ensimmäistä avausta Out of bounds, kolmas reilusti oikealle, siitä greenin viereen, chippi ja kaksi puttia. Koska aina pitää löytää se positiivinen asia, niin ei tullut (ainakaan vielä) kaksinumeroista väylätulosta tälle kaudelle. Yhdeksikkö korttiin ja ei muuta kuin kohti seuraavia pettymyksiä. Kakkoselle bogi pitkälti pitkäksi menneen avauksen takia. Kolmannella hookster bunuun, sieltä lipan kautta väylälle, duffmeister greenin eteen, chippi ja kolme puttia kirsikaksi kakun päälle. Kolmen väylän jälkeen tilanne +9 ja vähän sellainen VMP-fiilis.

Tuon jälkeen sain hieman kasattuani itseäni, ettei ihan läskiksi vedetä. Seuraavat neljä väylää menivät jo paremmin - yksi alle (par, par, par, birdie), vaikka eivät lyönnit edelleenkään mitään luksusta olleet. Vähintään yksi birdie on tullut toistaiseksi joka kierrokselle, koitan jatkaa tuota putkea mahdollisimman pitkälle. Loppukierros menikin sitten bogeja ja paareja tehtaillessa, lukuun ottamatta 16. väylää, jolle metsälyönnin seurauksena "riplabogey". Pari mojovaa avausta tuli vedettyä, mutta tuli taas todettua todeksi sanonta "Drive for show, putt for dough"

Eiköhän se tästä taas parane. Täytyy kuitenkin rangella käydä ennen sunnuntain kisaa, jonka Kimmon kanssa voitamme. ;) Lakesidessa olikin tänään ensimmäinen klubikisa. Vappukilpailun voiton vei Marko Pentti 40 pisteellä, kakkonen oli Jussi Melkko (38 p.) ja kolmas Jouni Hämäläinen (37 p.) - kaikki Lakesiden jäseniä. Myös seuran kapteeni Antti Rantanen näytti mallia: 74 lyöntiä (+3) ja 36 pistettä. Aineksia oli jopa vielä parempaan, sillä Antti oli 12 pelatun väylän jälkeen kaksi alle! Loppuun kuitenkin pieni bogijuna, mutta varsin vahvaa suorittamista varhaisessa vaiheessa kautta.

Lisäys: Päivän paras anti oli seuramme 11-vuotiaan juniorin, Juho Haapamäen, holari 17. väylällä! Olimme 16. väylän greenillä, kun kuulimme jotain ääniä 17. greeniltä. Viimeisen väylän avauksessa junioreita ei näkynyt enää ollenkaan - lähtivät samantien klubitalolle. :) Hyvä Juho!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti