maanantai 28. toukokuuta 2012

Kauden paras kierros kisan jälkeen


Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pouta, aurinkoinen, 19-21 astetta
FIR 7/13, GIR 13/18, Putts 31, Chip up'n'down 2/5, Penalties 1

Kisakierroksen (Catmandoo, 85 lyöntiä tauluun) jälkeen fiilis oli melko tyhjä. Niinpä päätin tehdä pitkästä aikaa kahden kierroksen päivän. Kävin kuitenkin ennen toista kierrosta tekemässä Pelzin lähipelitestin. Tulos oli 64 pistettä. Kyseinen testi on aika vaikea, ainakin jos haluaa päästä singelitasolle. Turhan lähelle pitää päästä...sellainen 4-5 metriinkin saatu on ihan ok suoritus tietyiltä paikoilta, mutta niistä ei Pelzin testissä saa yhtään pistettä.

Pikaisen suihkun kautta uutta matoa draiverin nokkaan (?) ja palloa ilmaan ykköstiille. Tällä kertaa paremmalla suunnalla kuin kisassa ja pääsin lähestymään greeniä väylältä n. 40 metristä. Hyvä nosto noin kolmeen metriin ja putti sisään. Kakkosella heti toinen birdie, kun vaikea oikealta vasemmalle kääntyvä viisimetrinen putti upposi. Etuysi lopulta kolme alle parin ja kevyt 10 lyönnin parannus kisaan nähden. ;) Jos GIR on 7/9 ja putteja 14 (joista yksi forelta), tulos on yleensä melko hyvä.

Takaysin alkuun tuli huonompi jakso, kun en tehnyt kummallekaan lyhyelle par-5:lle birdietä ja kympillä lipsahti vielä bogi duffatun chipin ja kolmen putin myötä. Putti oli kyllä muuten ihan toisenlaisessa vireessä tällä kierroksella kuin päivän ensimmäisellä, mutta kierrosta ilman kolmea puttia en vieläkään onnistunut pelaamaan. 13. väylällä taas out, joten siihen tupla (triplakin oli lähellä). Birkku neljännellätoista rauhoitti sen verran, että loput onnistuin pelaamaan paariin. Niinpä tuloksena kauden paras kierros, 71 lyöntiä eli 14 lyöntiä paremmin kuin aikaisemmin päivällä kilpailussa. On tää kummallinen peli! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti