torstai 17. toukokuuta 2012

Kisakierros (Adams Golf Open)















Kenttä: Lakeside, Järvenranta
Tii: Keltainen
Sää: Pilvinen, hieman sadetta väylillä 5-9, muuten pouta, 14-17 astetta.
FIR 4/13, GIR 9/18, Putts 31, Penalties 2

Kauden ensimmäinen henkilökohtainen kilpailukierros ja samalla kauden ensimmäinen tilastokierros! Hieman vaikeuksia on niin lyömisen kuin puttaamisenkin kanssa viime viikkoina ollut, joten odotukset eivät olleet liian korkealla. Uskoin kuitenkin, että nyt kun pelaa "kisakeskittymisellä", niin tuloskin muodostuu paremmaksi.

1: Avaus lähti paremmin kuin edellisellä kierroksella, kun kuusiaita onnistuttiin ohittamaan ;). Greenille jäi matkaa noin 85 metriä. Greeniosuma (tosin hieman pitkäksi) ja heti kolme puttia. D:

2: Avaus greenille, perus par.

3: Hyvä avaus oikeaan semiraffiiin, siitä 50 metrin päästä greenille ja kaksi puttia.

4: Pisin draivi-väylä. Tyyni keli, avauspaikka ylimmällä lyöntipaikalla ja merkki noin 100 metrin päässä greenistä. Aattelin, että kyllä tuohon mahdollisuuksia hyvällä draivilla on. -> Aika lailla maksimionnistuminen ja pallo 60 metrin päähän viheriöstä. -> Voitin pisimmän draivin. :]

5: Pikku kopsulla etuforelle, josta par kahdella putilla.

6: Huono avaus, kainaloon vasemmalle veteen ja uusi pallo tiiausalueelta peliin.

7: Avaus aukesi oikealle raffiin, lähestyminen (60 m) heikko (lyhyt), mutta par hyvin chipin ansiosta.

8: Avaus vasemmalle raffiin, lähestyminen (75 m) pitkäksi, chippi lyhyeksi ja kaksi puttia.

9: Avaus karkasi jälleen oikealle, lähestyminen (155 m) puitten takaa hieman oikealle forelle, josta hyvät kaksi puttia.

10: Avaus hieman oikealle raffiin, siitä hyvä lyönti puunelosella 15 metriä greenin etureunasta, chippi pitkäksi ja kaksi puttia.

11: Avaus vasemmalle raffiin, josta yritin korkeaa fadea greenille - ei olisi kannattanut, sillä karkasi outtiin. :P Kakkospallolla kuitenkin bogi hyvän noston ansiosta.

12: Duffi oikealle bunkkereiden väliin, nosto greenille ja kaksi puttia.

13: Hyvä avaus väylälle, noin 220 metrin päähän viheriöstä, ja ei muuta kuin yrittämään toista päälle -> meinasi mennä outtiin, mutta jäi metrin verran kentän puolelle. Perus par lopulta, kun lähestymistä ei saanut lähelle.

14: Rohkeasti draiverilla, koska keltaiset tiit sinisten merkkipaalukohdalla. Avaus jäi greenistä noin 10 metriä, hyvä nosto greenille ja putti sisään (~ 2,5 metriä), birdie! :)

15: Ok lähestyminen, pin high ja peruspar kahdella putilla.

16: Avaus keskelle väylää 100 metrin päähän lipusta. Lähestyminen scheisse vasemmalle märkään kovaan bunkkeriin, josta vasta toisella viheriölle. Kuitenkin bogi yhden putin kautta.

17: Pin high avaus ja putti sisään noin 6 metristä -> birdie.

18: Avaus oikealle semiraffiin, noin 70 metriä lipusta. Lähestyminen pin high, mutta greenin viereen, siitä putterilla reiän lähelle ja par sisään.

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen, kuitenkin kauden toiseksi paras tulos ja vielä pisin draivi-kisan voitto. =) Avaukset pysyivät hyvin pelissä vitosen jäätymistä lukuun ottamatta ja rautamailoillakin osuu jo palloon paremmin, joten parempaan suuntaan ollaan menossa. Scratchin voitosta jäin kolme lyöntiä (Juho Kurikka TG:stä kävi ryöstöretkellä), 73:lla olisi irronnut kärrybägi, mutta mullahan on jo sellainen, tosin jarruton versio tällä hetkellä. ;)

Hcp-kisan voiton vei Jouni Östring (-5) ja pistebogey-sarjan Irene Eino (36 pistettä). Onnea! Lähimmäs lippua väylällä 12 osui kokemuksen voimalla Seppo Keskumäki (63 cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti